Fotboll

Hook följer vinnarspåret – seger i hemmapremiären

Fotboll Hooks IF har fått en bra start i division 6. Seger med 2–1 i premiären. När det var dags för hemmapremiär blev det nya triumfer – 2–1 (0–0) mot Aledal – trots att det satt hårt åt. –Satt otroligt långt inne, säger Hooks tränare Björn Erinder.

Arkivbild

–Vi skapade chanser så vi borde gjort två eller tre mål i första men hade enormt svårt sista tredjedel. Så det var skönt att kliva av med en seger, säger Björn Erinder

Trots många chanser var det gästerna som tog ledningen.
– Det väl lite typsikt. Vi skapar lägen men så får de en möjlighet och gör mål, säger Erinder som ändå kan ta ett lättande andetag efteråt.

Oscar Erinder satte nämligen kvittering efter att Hook fått en straff tilldömt sig. Och när klockan passerat matchminut 90 fick Johan Antonsson bli segerhjälte när han satte 2–1.
–Det enda jag egentligen är nöjd med är att vi vinner, säger Erinder som har en del att jobba med till kommande matcher.

– Den sista tredje del vill jag säga. Vi måste få mer tryck på motståndet. Detta är just nu lite för dålig.

Någon du känner ska ha lite extra klapp på axeln?

–Den som ska ha det är den som blev utsedd till matchens lirare idag, som dock var svårt. Mittback Ludvig Götesson han gjorde en solid insats längs bak.

 

Text: Kenneth Andersson

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *