Hånger i tuff uppförsbacke från start

Fotboll Hånger tog idag emot Gislaved. Gästerna bevisade snabbt varför de ligger några placeringar upp i tabellen och hade gjort två mål innan tjugo minuter hade spelats och inför andra halvlek låg hemmalaget under med tre mål. Uppdaterad.

[18/18]

I andra halvlek ryckte Hånger upp sig och när reduceringen kom började det ljusna lite. Strax därefter gjorde de ytterligare ett mål men resterande 30 minuter var kämpiga och i slutminuterna släppte Hånger in ett sista mål. Matchen slutade därmed i förlust med 2–4, (0–3).

– Det var en riktigt spännande match idag, speciellt sista 30 minuterna då det verkligen var en kamp. Vi ville göra ett till mål och de försökte rädda sina poäng. Vi gör ändå en bra prestation idag och hade kunnat ta poäng när vi spelade upp oss i andra halvlek, säger assisterande tränare Wilmer Martinsson.

Målen gjordes av Oliver Issal och Jesper Ericsson.

– Hela laget gjorde det bra idag, det var en riktig lagprestation och man kan inte lyfta fram någon speciell, avslutar Martinsson.

Text: Linn Törnberg