Fotboll

Första trepoängaren för Rås Lb

Fotboll Efter en imponerande insats på planen säkrade Rås LB damlag sin första trepoängare för säsongen genom en övertygande 3−0-vinst över Liatorp/Eneryda IF. Uppdaterad.

Bild från tidigare match. Foto: Hedin Väisänen

− Det är helt underbart med en vinst och första trepoängaren för våran del. Idag faller allt på plats, säger tränaren Alma Cederquist.

− Första halvleken inleder vi starkt med tre mål, vilket gör så att vi kan gå ut i pausvilan med en fantastisk känsla i kroppen. Sen är andra halvlek, ganska lik men med mindre mål. För i andra halvlek håller Liatorp/Eneryda igen mot oss, så det är något vi måste jobba på. Självklart finns målchanserna i andra halvlek med, men vi måste våga sätta våra chanser ännu bättre för annars åker bollen utanför eller för högt upp över målet. Men tre mål i den första halvleken var det som krävdes för att kunna vinna dagens match.

Målen gjordes av Annie Pettersson, Johanita Nzambilie och Sofie Claesson.

− Vi håller även nollan, så våran målvakt Evelina Elmersson förtjänar ett extra plus. Sen gör resten av tjejerna, också en välspelad och bra match, så med andra ord var det en laginsats idag.

− Nu taggar vi till inför morgondagens derby-match mot Smålandsstenar, avslutar Cederquist.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  IFK Värnamo i toppform − vänder underläge till seger
LÄS MER:  Tufft läge för Rås LB Dam – Skillingaryd tillbaka som vinnare
LÄS MER:  Bredaryd Lanna stannar vid oavgjort

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *