Första förlusten för BIK/Lanna

Fotboll Något överraskande gick Bredaryd/Lanna på första förlusten när grannen Reftele GoIF gästade Rocknevallen. 3-2 vann gästerna med efter en mållös första halvlek.

Genom förlusten tappade också BIK/Lanna kontakten med topplagen.,Bara två segrar hittills är för dåligt. Man har också noterats för fyra oavgjorda matcher och där finns också tappade poäng.

Inom loppet av en tiominutersperiod gjorde Reftele två mål. Det såg inte bra ut för BIK/Lanna men hoppet kom tillbaka när Jonas Bystedt satte två straffar i 79:e och 83:e minuten.

Nu var frågan om man också skulle få in ett segermål. Så blev inte fallet utan Reftele kunde i stället avgöra i 89:e minuten. Och därmed en snöplig första förlust för hemmalaget.

– Det gick inte vår väg. Vi borde gjort något mål före paus. Då hade det blivit lättare, säger hemmalagets tränare Anders Cederqvist.

– Känns som chansen gick att haka på toppen. Det är ju bara fyra matcher kvar, tillägger han.

Ian Mira får bästa betyget medan laget som helhet i övrigt kan bättre.