Forsheda vann mot Lammhult

Fotboll Forsheda IF vann i fotbollsfyran när man gästade Lammhult.

Arkivbild från en match mot Lagan den 16 juni 2021.

Lammhult tog ledningen men sedan var det Forsheda som var piggast och vann till slut med 4–1.

Lammhult gjorde 1–0 på en straffspark i första halvlek:
– Dålig plan och dåligt väder. Det blev ett riktigt krigande och jag vill berömma kollektivet Forsheda IF i dag, säger tränaren Jonas Blomberg.

Efter paus bytte Forsheda lite taktik med rakare spel och lite längre bollar där målet var att vinna andrabollarna. Det lyckades man mycket bra med och skapade många målchanser.

William Sandberg kvitterade tidigt i andra halvlek och sedan gjorde Arber Hasani 2–1 på en fin frispark. Samme man gjorde 3–1 varpå fastställde Mirnel Vejzovic slutresultatet 4–1.

Extra plus till Anel Mehmedbegovic, Mohammad Reza Mosavi och Arber Hasani.

Forsheda är nu serietrea och även om avståndet är stort uppåt till Jönköpings BK och Gnosjö IF tror Jonas Blomberg att man ska ha en god chans att skaka om i toppen.

– Ja, vi ska gasa på. Man måste trorpå segrar, säger Jonas.