Forsheda tappade ledningen mot Guddarp

Fotboll En mållös men otroligt händelserik första halvlek med farliga målchanser för både Forsheda och Guddarp. Andra halvlek började lika spännande men Forsheda var först med att slå in bollen i målet genom Filip Lindström, varpå Guddarp kvitterade minuten efter. Forsheda lyckades ännu en gång ta ledningen genom Hermon Gebresilasie men snubblade på målsnöret när motståndarna gjorde mål i 90:e minuten. Matchen slutade därmed 2–2, (0–0). Artikeln är uppdaterad.

Arkivbild från en tidigare match.

– Vi tar över matchen i andra halvlek och gör ett tidigt mål men sedan får de in sin kvittering. Vi ger inte upp och fortsätter kriga vilket resulterar i ett till mål och då stod det 2–1, säger tränaren Marcus Eng.

– Vi hade faktiskt tredje målet inne men domaren dömer bort det av någon konstig anledning och sedan kvitterar Guddarp i slutminuterna, fortsätter Eng.

Marcus Eng vill ge all eloge till grabbarna för deras insats, han vill även lyfta fram målvakten Anders Cederquist som räddar på flera frilägen och utespelarna Filip Lindström och Jacob Pettersson.
– Vi är mycket bättre än motståndarna och är värda en seger egentligen, avslutar Eng.

Text: Linn Törnberg