Forsheda tappade 3–0-ledning mot topplaget

Fotboll Den 27 maj var senast Forsheda gjorde mål. Nu lyckades laget få ordning på måltorkan mot topplaget FC Peking. Men man tappade en 3–0-ledning efter de första 45 minuterna, till förlust 3–5. – Jag är så trött på detta nu , säger Marcus Eng efter matchen.

Det är positivt att göra mål. Det var länge sedan Forsheda gjorde detta. Nu gjorde man hela tre stycken mot topplaget och hade en klar ledning i pausvilan, 3–0. Den tappades och laget fick kliva av med sin tionde raka förlust, där slutresultatet blev 3–5.
– Jag är så trött på detta. Fattar inte hur vi kan tappa detta. Vi gör allt rätt under första halvleken och då får vi utdelning. Sedan händer något. Vi gör inte jobbet och vid misstagen som blir så lär vi oss att inte göra om det, säger Marcus Eng när han summerar matchen i sin helt.

Någon du vill plussa för idag?

–Första halvlek ska alla plussas, sjukt bra. Filip Lindström springer mest på plan och sedan gör Mirnel Vejzovic en riktigt bra insats på mittfältet.

Nu är det semester. Vad tycker du om vårsäsongen?

–Just nu är det tungt. Men vi är bättre än vad tabellen visar.

Text: Kenneth Andersson