Fotboll

Forsheda nollades av tabellfyran Torpa

Fotboll Forsheda lyckades inte följa upp den fina inledningen av hösten. Gästerna, tillika tabellfyran, Torpa klev av planen i Forsheda med en vinst med 2–0, där samtliga mål gjordes i första halvlek.

Foto: Hedin Väisänen/Arkivbild

Vinst mot Kånna och poäng mot topplaget Guddarp. Det är Forshedas höstinledning. Men mot tabellfyran Torpa klev man tillbaka på ruta ett när man klev av med sin tolfte förlust för säsongen med siffrorna 0–2 (0–2).

– Torpa är bra idag ska jag säga, Men det känns som vi inte kom upp i den standard vi kan och har visat i tidigare matcher, säger en besviken huvudtränare Markus Eng som ger lite extra plus till Adi Bukaric samt Isac Radich Pettersson och höjer hela lagets spel i andra halvlek.
– Andra halvleken är riktigt bra. Vi spelar på ett lugnt sätt som vi inte gjorde i första, men skapar lite för lite att det ska bli mål.

Vad vill du se framöver från ditt lag?

– Jag vill se att vi fortsätter som vi gjorde tidigare. Men vi måste inse att vi måste kriga mer och det räcker inte att vara bra i 45 minuter utan jobbet måste göras i drygt 90 minuter.

Text: Kenneth Andersson
Foto: Hedin Väisänen/Arkivbild

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *