Forsheda förlorade mot Slätthög

Fotboll Forsheda IF gjorde ingen bra match mot gästande Slätthög i fotbollsyran.

Gästerna vann med 4–0 (1–0) men i vissa perioder av matchen bjöd Forsheda upp till kamp.

Slätthög var bra i första halvlek men skapade inte särskilt många målchanser. Enda målet kom efter hörna.
– Vi blev lite utspelade då, säger Marcus Syrén som är spelande tränare Forsheda.

• Bra inledning
I andra halvlek fick Forsheda fart på spelet och styrde och ställde, åtminstone till en början.
En lite tråkig händelse var att en hemmaspelare fick ta emot ett knytnävsslag i ansiktet av en motspelare, vilket ingen av domarna såg. I stället blev FIF-spelaren varnad när han gav tillbaka.

• Trebackslinje
Forsheda fortsatt att spela för kvittering men i stället kom ett slumpmål bakåt till 0–2.
– Vi satsade på trebackslinje men då släppte vi i stället till fler mål, inflikar Marcus Syrén.

Sammantaget var Slätthög det klart bättre laget. Forsheda kom inte alls upp i förväntad nivå och det blir inte godkänt betyg till någon i laget.