Forsheda förlorade i Lidhult

Fotboll Forsheda IF tog ledningen i bortamötet med Lidhult men det blev till slut förlust med 2–4 (1–0). Uppdaterat.

Förutsättningen var ganska klar för Forsheda, seger skulle betyda samma poäng som serietvåan Lidhult. Nu är Forsheda hela sex poäng efter och det kan bli tufft att jaga ikapp.
– Det är lugnt, det kommer vi att ta igen, säger FIF-tränaren Markus Eng.
Han tycker att man borde ha vunnit matchen i dag
– Vi rullade bollen bra, det var bra spel men vi måste föra fler mål.

Det var under en tiominutersperiod i andra halvlek som Forsheda tappade fokus och det utnyttjade Lidhult med att gå från 0–1 till 4–1.

Markus Eng var lite besviken på domarinsatsen och tycker bland annat att hans lag skulle ha haft en straffspark i första halvlek.

Hermon Mihreteab Gebresilasie gav Forsheda ledningen redan efter tre minuter. Forsheda gjorde även matchens sista mål som kom i minut 63 genom Kenan Bukaric.

Extra plus i laget till Hermon Mihreteab Gebresilasie och Deniz Dzelinovski.