Forsheda förlorade i Agunnaryd

Fotboll Forsheda IF förlorade mot Agunaryd med 1–2 (0–1).

Forshedas spelande tränare Marcus Syrén kan inte ge laget som helhet godkänt. Det var ibland riktig låg nivå från stundtals två dåliga lag.

Hemmalaget hade ledningen i halvtid och var nära 2–0 i andra halvlek då mna fick straff. Eric Grahn räddade dock.

Mitt i halvleken kvitterade Aldin Veladzic och matchen såg ut att sluta rättvist 1–1. Då gjorde hemmalaget plötsligt mål i 89:e minuten och Forsheda blev därmed utan poäng.

Det var mest dåligt spel på en dålig plan och sammantaget ingen tillställning som skrivs in med stora bokstäver i historieböckerna.

Nils Nyholm svarade för sin bästa insats så här långt in på säsongen. Överbetyg även till Aldin Veladzic och målvakten Eric Grahn.

– Inge bra höststart men vi får bryta ihop och försöka vinan mot Torpa borta i nästa omgång. Sedan har vi sex raka hemmamatcher, konstaterar Marcus Syrén.