Fotboll

Tuff men bra match för Forsheda

Fotboll Forsheda spelade 1–1 mot Värnamo Södras P-18 men missade dock en straff tidigt i matchen.

– Det blev tufft i slutet för vi hade bara tre avbytare, säger tränaren Markus Eng.

– Vi börjar heller inte så bra och det tar lite tid innan vi lyckas att jobba oss in i matchen men efter det spelar vi riktigt bra. Vi vågar etablera ett spel, har inte så bråttom fram och spelar riktigt fin fotboll.

– Vi tar med oss den fotbollen in i andra halvlek men sedan hade vi ju bara tre avbytare samtidigt som en spelare gick sönder och flertalet fick kramp så då blev det lite tufft. Vi får helt enkelt träna lite bättre för att motverka krampen men vi kommer ju dessutom få tillbaka lite spelare som är bortresta till nästa match.

– Överlag så är det faktiskt en väldigt jämn match och 1–1 är rättvist. Värnamo Södra P-18 är dessutom ett duktigt lag med många unga killar som vill mycket så jag är nöjd.

Markus Eng vill lyfta fram målvakten Anders Cederquist som ”gör riktigt fina räddningar idag”, Kevin Kedbäck som ”bara är femtom år och har utvecklats otroligt mycket på sista tiden, samt Deniz Dzelinovski.

– Idag fick vi verkligen ut försvarsspelet som vi har tränar på senaste veckorna så det kändes bra. Vi är så redo vi kan bli utifrån de förutsättningar vi har haft inför seriepremiären nu, avslutar Eng.

 

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *