Forsheda är med i kampen igen

Fotboll Forsheda IF svarade för en utmärkt match mot serietvåan Torpa och vann med 4–1 (1–1) efter bland annat tre mål av ”Mommo” Sheikh.

Hemmalaget presenterade en fantastisk anläggning och visade också bra spel med 1-0 efter hörna. Det var fin fotboll och båda lagen var jämspelta första halvtimmen. Därefter tog Forsheda över och sista kvarten kom också välförtjänt kvittering genom Mahmoud ”Mommo” Sheikh.

10–15 minuter in oxå andra halvlek gjorde Mommo sitt andra mål. Hemmalaget satsade därefter på mycket långbollar, något som man i Forsheda enkelt tog hand om

Mirnel Vejzovic ökade på till 3–1 och sedan kom 4–1. Det var Mommo Sheikh som åter var framme.

– En mycket bra match av alla, säger spelande tränaren Marcus Syrén.
Lite extra beröm ändå till som såg ofta Axel Olofsson och Aldin Veladzic. Givetvis måste även tremålsskytten Mommo Sheikh få stort plus.

Bäst på plan var kanske hemmaspelaren Johan Palm som för några år sedan spelade med IFK Värnamo.

Forsheda har nu sex raka hemmamatcher innan man avslutar serien mot Reftele på bortaplan. Ganska mycket talar för att Forsheda ska kunna klättra i serietabellen.