Förlust för Waggeryds damer i premiären

Fotboll Idag spelade Waggeryds IK dam seriepremiär i division 3 nordvästra mot Smålandsstenars GOIF. Det blev förlust på hemmaplan efter siffrorna 1–3 (1–3).

Astrid Berg. Arkivbild: Per Bunnstad

Det blev förlust för Waggeryds damer i seriepremiären. Man fick besök utav Smålandsstenar på Vaggeryds IP under söndagseftermiddagen.

Smålandsstenar startade matchen bäst och tog ledningen efter bara tre minuters spel. Smålandsstenar utökade sedan kort därpå sin ledning till 2–0. Waggeryd försökte komma tillbaka in i matchen men Smålandsstenar lyckas göra ännu ett mål efter 30 minuters spel. Waggeryd lyckas dock få in en reducering med tio minuter från pausvila. Målet gjordes av Cecilia Råvik.

I andra halvlek kämpar Waggeryd på men lyckas inte vända matchen och man förlorar tillslut med 1–3.

Redaktionen försökte få matchkommentarer utan att lyckas.

Nästa match för Waggeryds damer är 1 maj borta på Vapenvallen mot Husqvarna B.