Fjärde raka för SIS

Fotboll Skillingaryds IS hade marginalerna med sig när man bortabesegrade IFK Värnamo U med 2–1 (0–0) och det var fjärde raka segern för laget i damtrean.

Som väntat var IFK spelförande och SIS-taktiken var en stark defensiv. Det lyckades man också med plus att målvakten Ebba Eriksson noga gjorde sitt livs bästa match. Enda målet hon släppte in var på frispark genom Alma Cedefors tre minuter in på andra halvlek. I först halvlek hade hon för övrigt räddat en straff.

Magdalena Pavlov kvitterade till 1–1 och systern Ivana gjorde 2–1 med ett par minuter kvar av matchen.

– En mycket bra backlinje och alla spelade smart i dag, alla var mycket noggranna. noterar SIS-tränaren Sebastian Quarfordt.

SIS fick fem återbud på morgonen och fick bland annat kalla in ”04-orna” Nova Karlsson och Hilda Nordfors som visade prov på bra spel.

SIS har en match kvar före sommaruppehållet och det är mot serietvåan Gnosjö på bortaplan.