Fjärde raka för SIS-damerna

Fotboll SIS ångar på i damfyran och har nu fyra segrar av fyra möjliga.

I kväll blev det 2–0 (1–0) mot Smålandsstenars GoIF/RÅs LB U, men det riktigt fina spelet uteblev.
– Vi började bra men föll tillbaka förl att avsluta första halvlek bra, säger tränaren Sebastian Quarfordt.

I andra halvlek blev SIS lite lamslagna och hemmalaget tilläts att jämna ut spelet. Dock skapade man inte några farligare målchanser.

– Det verkade som att alla trodde att någon annan skulle göra jobbet men dessbtätre hade vi en bra defensiv.

Sista 25 minuterna fick SIS fart på spelet igen och tog en ganska klä seger. Magdalena Pavlov svarade för båda målen i minuterna 41 respektive 78.

Emma Galvéus var lysande som mittback. Extra plus även till Anna Gibanica i målet som passade på att fylla 17 år. Hon blev dock inte särskilt uppvaktad av hemmaforwards.

Nästa match för SIS spelas på hemmaplan den 28 maj. För motståndet står ÖIS/IK Vista som hittills har tre poäng i serien.