Bildextra: Femmålsskytt när United storvann

Fotboll Vaggeryd United besegrade under söndagen Tord FC med 8–1. Artikeln uppdaterad kl 15.06

[15/15]

Matchen började jämt med efter en kvart började Vaggeryds spel ta sig. Tränaren Ylber Spanca;
– Vi fick igång spelet och det är inställningen som vi behöver fokus på.

I halvlek var ställningen 4–1 till Vaggeryd och de fortsatte att göra mål i andra halvlek. Sedan fick man ett rött kort när det var 20 minuter kvar av matchen efter att en Vaggerydsspelare sprang ihop med Tords målvakt. Efter det pressade Tord på men Vaggeryds stack upp mellan varven och skapade farligheter. Större siffror än 8–1 blev inte. Tränaren Spanca igen;

– Mot slutet av matchen så verkade vi lite ofokuserade. Det är svårt att hålla upp fokus när man leder men det är match till domaren blåser av.

Ni eldade på spelarna på bänken, är det något ni fokuserar på?
– Ja, vi jobbar hela tiden på att inställningen ska vara på topp, avrundar tränaren.

Finns det några spelar du vill lyfta fram?
– Det är en stor laginsats men såklart har vi målskyttarna.

Efter tre omgångar av division 6 är Vaggeryd fortsatt obesegrade. Målskyttarna var: Ayman Abdi 5 mål, Kenneth Barezi 2 mâl och Abdirizak Ibrahim Abdi.