Fotboll

Dubbla nyförvärv till IFK Värnamo

Fotboll Bara timmar innan transferfönstret stänger presenterar IFK Värnamo två nyförvärv.

Hugo Andersson lånas in från Malmö FF. Foto: Pressbild  [1/2]

Hugo Andersson får sällskap av den brasilianske ytterbacken Hugo Leonardo Da Silva Moreira, som kommer från Anapolis Futebol Clube i Brasilien. Foto: Pressbild  [2/2]

Under onsdagskvällen presenterade IFK Värnamo två nyförvärv innan transferfönstret stänger. Den förste spelaren är mittbacken Hugo Andersson, född 1999, som lånas in från Malmö FF säsongen ut.

”Hugo är född 1999 och har Skurup AIF som moderklubb. Som 22-åring har Hugo redan en imponerande meritlista. Som 12-åring gick han till Malmö FF och gjorde allsvensk debut 2018. På vägen har han hunnit med många matcher i ungdomslandslagen U 17, U 19 och U 21. Varmt välkommen till klubben Hugo!”, skriver klubben på sin hemsida.

Det andra nyförvärvet är Hugo Leonardo Da Silva Moreira. Den 25-årige brassen kommer från Anapolis Futebol Clube i staden Belo Horizonte i Brasilien och beskrivs som en löpstark offensiv ytterback.

”Förutom att Moreira är en fotbollsspelare som vi tror mycket på, så har vi redan lärt känna honom som en go kille som kommer att passa bra in i klubben. Varmt välkommen!”, skriver IFK Värnamo på sin hemsida.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Dubbla nyförvärv till IFK Värnamo

Med sina 196 centimeter känns Malmökillen spännande.
Klart man skall sälja när de får sådana bud från storklubbarna.
Tror att Bernardo går vidare i proffslivet om två år.
IFK levererar på alla plan just nu.
Poäng mot Sundsvall och sedan seger hemma mot Landskrona så är vi med i kampen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *