Fotboll

Dråpslaget för IFK – Freddy Winsth skadad: ”Ordentlig smäll”

Fotboll Enligt uppgifter till Sporten ska IFK Värnamos lagkapten Freddy Winsth skadats på träning tidigare i veckan. Något som bekräftas av tränaren Kim Hellberg. – Han lär inte spela i helgen.

Freddy Winsth. Foto: Jim Carlsson

Lagkaptenen Freddy Winsth fick ett skott i ansiktet på måndagens träning och fick uppsöka sjukhus. När Sporten under tisdagskvällen sökte sportchefen Enes Ahmetovic var han väldigt svävande i sina svar och hänvisade till Freddy Winsth. Enes Ahmetovic återkom under onsdagen och bekräftade att det rör sig om en skada, men att han i nuläget inte vet hur pass allvarlig den är.

Även tränaren Kim Hellberg bekräftar att lagkaptenen har skadats.
– Han har fått ett skott på käken som gjorde att han behövde kolla upp det. Han lär inte spela i helgen. Men sen vet jag inte mer just nu, säger Kim Hellberg.
– Vi får se vad läkarna säger. Han fick ett skott på käken och det var en ordentlig smäll, men han tog sig till sjukhuset själv.

Det är oklart hur länge Freddy Winsth blir borta.

Sporten har sökt Freddy Winsth för en kommentar.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Dråpslaget för IFK – Freddy Winsth skadad: ”Ordentlig smäll”

Kloka gubbar. Varberg är bra på fasta så testa Bernardo och/eller Näsström. Se till att vara vakna när matchen startar och med bra attityd och inställning. Lycka till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *