Bildextra och direkt: Tung förlust för IFK

Fotboll Det ville sig verkligen inte för IFK Värnamo mot Häcken. Förlustsiffrorna skrev till 1 - 3.

[12/12]

Där är matchen slut och Häcken vinner matchen med 3 – 1. Vi återkommer under kvällen med kommentarer.

90′ Tre minuters tillägg lyser på tavlan

86′ Värnamo har haft tryck sedan målet och Vindehall får en jättemöjlighet

83′ MÅÅÅÅL!!! Marco Bustos skickar på ett bra skott som går in

Rasheed räddar straffen.

73′ Häcken tilldöms ännu en straff

72′ Zeljkovic ut. Vindehall in.

68′ MÅÅÅÅL!!! Häcken gör 3 – 0 och där punkterades nog matchen

68′ Zeljkovic skott på mål. Men inga bekymmer för Häckens målvakt

63′ Värnamo gör ett trippelbyte. Marcos Bustos, Gustav Engvall och Albion Ademi in. Netinho, Hampus Näsström och Kenan Bilalovic ut.

56′ Just nu Häcken för hela slanten i matchen. Värnamo kommer inte över egen tredjedel

49′ Wenderson blir fälld strax utanför straffområdet. Ingen åtgärd från domaren

46′ Värnamospelare blir liggande. Jag såg dock inte vad som hände. Men han reser sig upp efter någon minut

Andra halvlek är igång.

För att summera den första halvleken så kändes Häcken som det bättre laget. Men Värnamo var inte ofarliga när de stack upp. Bland två bollar som fick räddas till hörna.
– Vi skapade ändå bra chanser, men vi gjorde inte mål. Vi får hoppas de kommer nästa halvlek, berättade Kenan Bilalovic för Discovery i paus.

Paus

45′ MÅÅÅÅÅL!!! Häcken tar ledningen på straffen med 2 – 0

43′ Straff för Häcken

40′ Kenan Bilalovic skapar en jättebra chans, men Häckens målvakt räddar till hörna.

36′ Frispark Häcken. Försöker dra bollen efter backen, men muren fångar upp den

32′ Häcken skapar ett friläge. Men IFK-målvakten Jonathan Ursin Rasheed räddar.

31′ Zeljkovic avslutar på mål. Målvakten räddar

26′ Häcken kontrar och skapar en farlighet

25′ Häcken dräller lite utanför eget straffområde. Wenderson snappar upp bollen som Häckens målvakt räddar precis utanför

21′ Lite stiltje i matchen just nu. Men Häcken känns helt klart bättre än IFK för stunden. Håller bollen och verkar ha bra kontroll.

16′ Ny halvmöjlighet för Häcken som känns farliga varje gång de kommer in i straffområdet.

10′ Häcken skapar ånyo en jättefarlighet som smiter förbi stolpen.

9′ MÅÅÅÅÅL!!! Häcken tar ledningen med 1 – 0 efter att ha behållit bollen efter hörnan.

8′ Häcken skakar fram en ny hörna

6′ Stolpskott för Värnamo genom Oscar Johansson

2′ Häcken kontrar efter Värnamos hörna och skapar sig själva en hörna. Hörnan resulterar i en bra målchans för Häcken.

1′ Hörna direkt för IFK Värnamo

Där är matchen igång

Timmen innan matchstart landade laguppställningarna. Så här ställer IFK upp i kvällens match.