Direktrapportering: Matchen slut − IFK Värnamo tappar poängen i slutminuterna

Fotboll Idag spelar IFK Värnamo sin åttonde match för säsongen. Denna gång är det Brommapojkarna som står för motståndet på ”hemmaplan” i Kalmar. Vi kommer att direktrapportera matchen med avspark, klockan 16:30. Uppdaterad med direktrapport från matchen.

90+6. Domaren blåser av matchen och Värnamo får med sig en poäng mot Brommapojkarna efter det oavgjorda resultatet 1−1

90+4. Hörna för Brommapojkarna men som Värnamo kan rensa bort

90.00 MÅÅÅLLL!!!! Brommapojkarna kan kvittera i slutskedet genom Adam Skanning Jakobsen som är påpassligt framme och kan sätta returen i nätet

90.00 Tilläggstiden blir minst 5 minuter till

88.00 Värnamo gör ett dubbelbyte och in kommer Samuel Kotto och Carl Johansson medan Gustav Engvall och Frank Junior Agyei kliver av

86.00 Hörna för Värnamo som Frank Junior Agyei skjuter högt men som målvakten Filip Sidklev kan rädda

83.00 Gult kort till Hampus Näsström

78.00 Hörna för Värnamo som resulterar i en ny hörna

75.00 Ytterligare målchans för Brommapojkarna när Torbjörn Lysaker Heggem får till en nickning utanför mål

74.00 Skott på mål av Alexander Jensen i Brommapojkarna

69.00 Värnamo gör sitt andra byte för matchen och in kommer Mohammad Alsalkhadi medan målskytten Johnbosco Samuel Kalu kliver av

64.00 Hörna för Värnamo men som rensas bort av Brommapojkarna

62.00 I Värnamos första byte går Albin Lohikangas ut och in kommer Ajdin Zeljkovic

61.00 Ludvig Fritzson får till en kraftfull nickning tätt utanför målet

57.00 Gult kort till Ludvig Fritzson i Brommapojkarna efter en tackling mot Frank Junior Agyei

53.00 Ytterligare en hörna för Brommapojkarna men som Värnamo kan rensa bort

51.00 Hampus Näsström får ett kanonläge nära straffområdet men resulterar i ett skott utanför mål

Varningar (gula kort): Värnamo 1 – Brommapojkarna 0

45+2. Första halvlek är över och Värnamo leder med 1−0 och vi är tillbaka efter pausen

45.00 Minst 1 minut tilläggstid

43.00 MÅÅÅLLL!!!! Bergh skjuter bollen till Kalu som är fri och kan avsluta och skjuta bollen säkert in i mål

42.00 Nick utanför mål av Johnbosco Samuel Kalu

39.00 Hörna för Värnamo men som Brommapojkarna kan rensa bort

35.00 Engvall är nära på att spräcka nollan när han får till ett jätteläge i straffområdet men avslutar i ribban

30.00 Hörna för Brommapojkarna som resulterar i en nickning utanför mål av Nikola Vasic

27.00 Gult kort till Viktor Bergh

26.00 Skott utanför mål av Alex Timossi Andersson i Brommapojkarna

23.00 Hörna för Värnamo men som rensas bort av Brommapojkarna

22.00 Stor målchans för Värnamo när Engvall är stark i närkampsspelet och får till ett skott på mål men Brommapojkarnas målvakt Filip Sidklev räddar

18.00 Första målchansen för Värnamo när Gustav Engvall skjuter ett skott utanför mål

16.00 Matchens första hörna går till Värnamo men som rensas bort av Brommapojkarna

14.00 Värnamo har svårt att ta sig förbi Brommapojkarnas försvar

12.00 Värnamo börjar jobba sig upp närmare straffområdet

08.00 Målchans för Brommapojkarna när Nikola Vasic är stark i straffområdet och får till en nick men Rasheed räddar

32. Kenan Bilalovic

7 reaktioner på Direktrapportering: Matchen slut − IFK Värnamo tappar poängen i slutminuterna

Det var stor misstag Mravac skulle byta in Bustos eller Kenan killar som kan springa och göra tryck på deras försvar

Jag saknar ledaren på plan som kan ta tag i taktpinnen under match när spelare/laget inte visar rätt inställning eller om det till exempel slarvas för mycket. Det verkar som att ingen vill/kan ta det ansvaret på plan.

Bra första halvlek, men vad hände sedan? Backade man hem medvetet och försökte bevaka sin ledning i 45 minuter? Rasheed verkade tappa allt självförtroende i höjden, blev väldigt osäker.

När Ajdin kliver in på planen känns det som att vi är en man kort. Varför inte byta in någon som kan springa och vara lite jobbig för försvaret? Han springer, förlåt joggar, inte en meter för laget.

Tyvärr blev det mål direkt när Kotto kom in. Det verkar sprida sig en osäkerhet när han kommer in.
Kul att Kalu fick göra mål men och nu väntar vi på Engvalls första för året.

Illa också, vi hade behövt tre poäng idag och var så nära. Men vi får väl vara nöjda med en pinne. Vi kanske inte är bättre än så här. Nu gäller det Västerås nästa. Vågar knappt titta på matchen. Men bara att ta nya tag IFK.

Riktigt synd. Jag tror att om vi fortsatt hade spelat med två anfallare som sätter press så hade vi rett ut stormen. När vi spelar med bara Ajdin på topp så får de promenera in på vår planhalva och mata in en massa inlägg. Huvudspelet är ju inte IFK:s starka sida. Var ändå kul att se att ”Näsa” Lund nickade undan så mycket han gjorde. Lite ovanligt men bra.