Direkt: IFK – AIK 1–0 slut

Fotboll Med start klockan 19.00 inledde vi direktrapportering av mötet IFK Värnamo - AIK  i allsvenskan med spel i Borås och där det kan noteras att IFK bytt målvakt

IFK-glädje efter matchens enda mål

97.40 Där blåser domaren – matchen slut och seger med 1–0 för AIK. Tränarintervju med mera följer senare

95.00 Två minuter kvar av matchen

94.30 Hörnspark för AIK

92.30 Gult kort för Engvall i IFK

92.00 Guidetti in för AIK – Tihi ut

90.00 Det blev som förväntat sju minuters tillägg

89.00 Vi kan notera att Växjö tagit ledningen  med 1–0 mot Skellefteå och står sig ledningen blir det SM-guld i ishockey till Småland

88.00 Dubbelbyte för IFK: Neto och Oscar Johansson ut, Vindehall och Bernardo in,

87.30 Vi kan nu tro på en stor offensiv från AIK:s sida

86.00 Hörnspark för AIK

85.00 Uppskattningsvis tolv minuter kvar att spela

82.10 IFK byter: Ut Zeljkovic, in Bilalovic

80.00 Hörnspark för IFK

79.00 AIK-skott långt utanför målet. AIK har annars ryckt upp sig de senaste minuterna

58.30 IFK får hörnspark efter en fin målchans

52.00 Spelarbyte hos AIK, men det kom av sig.

50.00 Robin Tihi i AIK varna. Han var utlånad till IFK förra säsongen. Avbrott i spelt igen – var nyss en i AIK ”långtidsskadad”

Klockan 20.05 Andra halvlek inleds och AIK har gjort ett spelarbyte

49.00 Då har vi halvtidsvila och kan notera att AIK faktiskt har 52–48 i bollinnehav. Målchanser har vi räknat till 8–2 för IFK. Vi tar också lite paus här

45.00 Tilläggstid minst fyra minuter

44.00 Fint anfall IFK men AIK-målvakten läser spelet

42.00 AIK är oroväckande bra nu. Har kontroll på spelet

39.00 Fint anfall från AIK och fin målchans

37.00 AIK har lyft spelet. Bollinnehavet har jämnat ut sig en del, 55–45 till IFK just nu

33.10 Hörnspark för Solnalaget och det blev en bra målchans men fortfarande 0–0

28.00 Spelavbrott efter skadad spelare hos AIK

26.00 Så här långt är det 5–0 till IFK i målchanser och man styr spelet närmast totalt