Fotboll

Delat resultat i premiären för Rås Lb

Fotboll Trots en lovande andra halvlek med två mål från Rås Lb, kunde de inte knippa första segern i premiären av division 4. Matchen slutade istället i ett oavgjort resultat med 3−3 och delade poäng med motståndet Hallby. Uppdaterad.

Bild från tidigare match. Foto: Hedin Väisänen

− Trots det oavgjorda resultatet, tycker jag vi gör en jättebra match. Dock känns det lite surt att vi låter de göra två mål i slutminuterna, säger assisterande tränaren Alma Cederqvist.

− I första halvlek var vi ganska tunga och sen i andra halvlek är vi mer påslagna och hänger med mer. Hallby pressade oss även ganska hårt i slutet av andra halvlek och kunde inte riktigt hänga med då, varav de två målen i slutminuterna, men generellt sätt, en välspelad match. Det är många tjejer som är nya och spelar sin första match i division 4 laget och de gör det riktigt bra.

Målen gjordes av Ella Hagstrand, Klara Harrysson och Hilma Aronsson.

− Berber de Jong och Esmeralda Wikström gör även det lilla extra i dagens match, men även de nya tjejerna i laget  kämpar och spelar på. Med andra ord var det en laginsats och alla ska verkligen vara nöjda över sina presentationer idag.

− Det har varit en intensiv vecka med två matcher, plus en till som väntar på söndag, så nu ska vi återhämta och samla lite kraft och sen försöka plocka hem poäng, avslutar Cederqvist.

Nästa match spelas mot Emmaboda IS, redan på söndag.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Bildextra: Segertåget rullar vidare för Bors SK
LÄS MER:  Viktig tre poäng för Västboås – håller sig över strecket
LÄS MER:  Direkt: IFK Värnamo överlägsna i mötet mot Norrköping

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *