Fotboll

De tar över SIS dam

Fotboll Skillingaryds IS damlag i division 3 får nya tränare i form av Niklas Hellund och Sebastian Quarfordt.

Niklas Hellund och Sebastian Quarfordt ska träna SIS-damerna

SIS klarade sig med nöd och näppe kvar i trean men nu är målet att man ska göra bättre ifrån sig 2021. Man har en stomme med 12–13 spelare från i år och sedan ska man fylla på med en eller annan som inte spelade i år plus kanske ett eller annat nyförvärv. Målet är att ha en trupp kring 20 spelare.
Framför allt handlar det om att öka träningsintresset så att man kommer väl rustad till seriespelet. I år var närvaron på träningarna inte särskilt bra.

Niklas hade ett sabbatsår från fotbollen i år men var före dess närmast engagerad inom Waggeryds IK juniorer och ännu tidigare i Klevshults SK.

Sebastian blir huvudtränare och han har stor erfarenhet från damfotboll i SIS då han var tränare för laget så sent som för ett år sedan oc har även i år funnits nära fotbollen i SIS.

Tommy Westman kommer att var ansvarig för målvaktsträning och i övrigt ska man ha ytterligare en medhjälpare kring laget.

Tanken var att man skulle ha haft träningsstart i dagarna med på grund av coronapandemin får man skjuta på det liksom ett tilltänkt upptaktsmöte.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *