Dardania – Västboås spelade 1–1

Fotboll Dardania lyckades kvittera till slutresultatet 1–1 (0–1) i 90:e minuten i hemmamötet med Västboås.

Erik Larsson i Västboås. Arkivbild

– De backade och backade, säger Värnamolagets tränare Bujar Ferizi om motståndarlaget från Ås.
Dardania hade ett mycket stort bollinnehav men hade svårt att skapa mer än ett fåtal målchanser. På en av dem blev det mål. 1–1 kom efter 90 minuter genom Albert Gashi.

Västboås tog ledningen efter 27 minuter genom Isak Nilsson.
– Vi siktade på kontringar då vi visste att Dardania är ett bra lag, säger gästernas tränare Oscar Larsson.
Taktiken höll och det var nära att man fått med sig tre poäng. Det kändes lite snöpligt med kvitteringen så nära slutsignalen. Samtidigt är Oscar nöjd med insatsen.

– Vi möter ett topplag och även vi är fortfarande utan förlust, noterar Oscar Larsson.
Han ger godkänt till alla men lite extra till stabile målvakten Victor lid samt mittfältarna Erik Larsson och Adam Svenningsson. Erik Larssons rutin är viktig för laget.

Västboås har uppehåll i matchande i ett par veckor medan Dardania redan på torsdag spelar igen, borta mot Peking.