Dardania räddade poäng på sista spaarken

Fotboll Abdi Nasir blev poängräddare för Dardania genom att kvittera till 3–3 på straffspark i sista sekunder i bortamötet med Österängen. Uppdaterat.

Hemmalaget hade 3–0 redan efter en halvtimmes spel men i andra halvlek kom Värnamolaget tillbaka.
– De tröttnade samtidigt som våra killar ryckte upp sig. Ser man på hela matchen så borde vi ha vunnit men å andra sidan får vi vara nöjda då det blev en kvittering alldeles i slutet, säger tränaren Behar Ferizi.

Arben Kuqanaj reducerade och sedan svarade Abdi Nasir Mohamed Ahmed för ännu en reducering och slutligen mål på straffspark.

Det var som två olika matcher, första och andra halvlek. Österängen orkade i en halvlek men i den andra var det Dardania för hela slanten.
– Viktigt med en poäng, noterar Behar Ferixi som ger extra plus till målskyttarna samt till Albin Limani.

Noteras kan att Dardania fick slutföra matchen med en man mindre sedan Veli Cani blivit utvisad för sitt andra gula kort och då återstod det 25 minuter av matchen.

Inför matchen låg Östersängen sist i serien med sina fyra poäng och alldeles framför i tabellen återfanns Dardania med sju poäng. Nu är avståndet oförändrat. Dardania har bara en poäng upp till Hook på plats tio.

Nästa match för Dardania är Stockaryd/Rörvik borta den 8 augusti.