Dardania förlorade mot serieledaren

Fotboll Dardania förlorade på hemmaplan mot serieledande Vrigstad med 1–4 (0–1). Uppdaterat.

Dardania förlorade på hemmaplan mot serieledande Vrigstad med 1–4 (0–1).

Alldeles före paus tog Vrigstad ledningen. Kvitteringen kom efter 59 minuter genom spelande tränaren Bujar Ferizi. Glädjen blev kortvarig för tre minuter senar återtog Vrigstad ledningen. I minut 77 kom 3–1 och tio minuter senare 4–1.

Bujar Ferizi var mycket nöjd med den spelmässiga insatsen och det var en av lagets bättre insatser i år.

– Ja, vi hade 1–1 följt av en nick i ribban och ett par skott strax utanför mål, säger han om chanserna till 2–1 i stället för 1–2 som det blev.

Matchen var jämn och det kunde lika gärna ha blivit hemmaseger. Vrigstad var dock effektiva.

– Lite extra roligt var att det var många på plats för att följa vår match, säger tränaren som ger klart godkänt till alla i laget.

Närmast väntar Norrahammars IK borta och Dardania går givetvis för seger. De poäng man har nu räcker inte för nytt kontrakt utan det gäller nog att vinna ett par av de matcher som återstår att spela.