Dannäs/Hånger vann med tennissiffror

Fotboll Det var toppmöte på Klöfver Arena mellan tvåan Dannäs/Hånger och trean Nissafors/Hestra. Men, det var klasskillnad, 6–0 till D/H.

Bara en poäng skilde lagen åt till D/H:s fördel då matchen startade. Men, de som trott på en jämn och oviss batalj fick se på annat.

Det dröjde dock en halvlek innan det lossnade. Dannäs/Hånger hade ”bara” 1–0 i paus.

– Vi spelade jättebra i dag och jag är jättenöjd, pustade hemmalagets tränare Jonas Blomberg, som även bytte in sig själv i slutet av matchen.

D/H har varvat vinster med förluster på sistone.

– Vi var lite tjuriga efter förra matchen och bet ihop i kväll och framför allt spelade vi fotboll i 90 minuter, betonar Jonas.

Om segern var det inget snack. När D/H fått upp farten hängde NIS/HSSK inte med.

– Vi var bättre, stabilare och skönt att det trillade in mål också.

Hälften av dem gjorde Milan Gavric medan övriga gjordes av Pontus Mildaeus, Jonas Blomberg och Liaurent Alishani.

Extra beröm i vinnargänget får förstås Milan Gavric plus Jens Kårhammer. Men, hela D/H bidrog och jakten på Horda går vidare.