Claesson in efter 68 minuter när Sverige kryssade – bragd i Sevilla

Fotboll Värnamosonen Viktor Claesson kom in efter drygt 68 minuter i matchen Spanien - Spanien i EM-kvalet i Sevilla.

Spanien hade ett enormt bollinnehav men Sverige var ytterst nära att ta ledningen i slutet av första halvlek.

Avslutningen med sex minuters tilläggstid blev en gastkramning och spanjorerna gjorde vad man kunde för att får in ett mål och därmed en trepoängare i stället för en poäng till vardera laget. Det var så spännande att man knappt vågade titta på direktsändningen i Svt.

Det blev 0–0 och det var en bonuspoäng för Viktor Claesson  och hans medspelare. En poäng på bortaplan mot Spanien var mer än man vågat drömma om. Det känns som en bragd och något som hamnar nära hjärtat för all framtid.

Ett stort plus till vår målvakt Robin Olsen som gjorde allt rätt och gjorde  flera räddningar av yppersta klass.

Sverige spelar nästa match på fredag och då tar man emot Slovakien som i dag besegrade Polen med 2–1. Spaniens nästa match är mot Polen på lördag.

Viktor Claesson. Arkivbild

1 reaktion på Claesson in efter 68 minuter när Sverige kryssade – bragd i Sevilla