Fotboll

Christian Moses klar för IFK Värnamo

Fotboll IFK Värnamo har haft en målfarlig anfallare på gång en tid och i dag tillkännagavs att Christian Moses är klar för spel i superettan.

Anfallaren Christian Moses är född 1993 och kommer senast från Linköping division 1 södra. Före dess spelade han i högsta ligan i Danmark. Moses är ursprungligen från Sierra Leone och är en del av dess landslag.

– Vi har haft ögonen på Moses sedan vi mötte Linköping förra året då han gjorde ett starkt intryck på oss alla. Trots att Linköping har haft en tuff säsong hittills ligger Moses i toppskiktet i skytteligan, säger IFK:s sportchef Håkan Söderberg.

IFK Värnamo har under säsongen haft otur på anfallssidan med både Crespo och Suffian som dragits med skadeproblem:
– Så det känns skönt att kunna presentera ett bra namn i god tid innan fönstret stänger. Det har varit en dragkamp mellan flera klubbar och vi är mycket glada och nöjda att Moses valde att spela för oss.

–  IFK Värnamo har även bjudit in fem yngre testspelare, födda 2002 och 2003, från AIK, Djurgården och IFK Göteborg som är intressanta inför nästa säsong. De har alla varit med och tränat sedan i fredags. Klubben fortsätter sin satsning på spelare i unga åldrar, avrundar Håkan Söderberg.

Christian Moses. Pressbild

Taggar

Dela


1 reaktion på Christian Moses klar för IFK Värnamo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *