BSK-tjejerna ångar på

Fotboll Bors SK damer har efter fyra matcher fyra segrar och i dag var det Sölvesborg/Lörby U som fick se sig besegrad.

Bor hemmavann med hela 7–1 (3–0) mot ett gästande lag som inlett serien med två segrar på två matcher.

Bor tog kommandot direkt och Sölvesborg/Lörby var inte över halvplan under de första minuterna. Man lyckades dock försvara sig väl fram till tionde minuten, men då kom 1–0. Sedan bara avrullade det på.

– Våra motståndare var bollskickliga men vi var starka och dessutom har vi mycket bra anfallare, summerar BSK-tränaren Christer Svensson.

Det var en kollektiv insats som grundlade segern med plus till alla i BSK.
Målen gjordes av Kajsa Elv 2, Pernilla Axelsson 2 samt Sara Ögren, Viktoria Ögren och Ida Blomqvist.

Bor leder serien och Christer Svensson tror att man ska ha goda chanser att behålla tätpositionen. Målet är helt klart utsatt: Serieseger och uppflyttning till tvåan.
– Asarum B tror jag blir det farligaste motståndet, säger Christer.