Fotboll

Bredaryd Lanna vann serien

Fotboll Sista motståndet på säsongen var Västboås. Tre tidiga mål avgjorde matchen tidigt och Bredaryd Lanna vann med 3–1, (3–0). Uppdaterad.

Bredaryd Lanna vann serien.

– Det känns fantastiskt, jag är otroligt glad för föreningen och Bredaryd eftersom både vi och damerna vann serien, säger tränaren Senad Zulovic.

– Idag var vi taggade för att vinna, med tanke på att vi nästan var tvungna att vinna så var vi extra fokuserade och hade en bra inställning. Det blev lite oroligt när de gjorde 3-1 målet men vi tog kontroll på det igen, fortsätter Zulovic.

Målen gjordes av Adel Mekic, Anes Catovic och ett självmål från Västboås. Alfons Andersson får även extra beröm tillsammans med backlinjen för dagens insats.

– Vi har haft en bra trupp och bra lagkänsla serien igenom. Vi spelar matcher tillsammans och har lärt oss att gruppen är viktigare än individen. Sedan finns det även folk runt omkring laget som har jobbat hårt för klubben och lagets bästa. Allt har klickat och jag är glad för Bredaryds skull, kommenterar Zulovic.

— Nu framåt så har vi inte tänkt så mycket. Vi vill bara värva ner, det har varit tufft och vi har i princip blivit jagade hela serien men ändå inte haft en förlust sedan förra året, avslutar Zulovic.

Text: Linn Törnberg
Foto: Privat

 

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Gudhattarnas dag...

Taggar

Dela


2 reaktioner på Bredaryd Lanna vann serien

Grattis, grattis. Otroligt 😊 inte någon förlust på en hel säsong 😀
Har något lag i vår region gjort denna prestation någonsin ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *