Fotboll

Bredaryd Lanna stannar vid oavgjort

Fotboll Bredaryd Lanna kämpade sig igenom en tuff drabbning mot Bankeryd. När slutsignalen ljöd, slutade resultatet på 1−1 och Bredaryd kunde säkra en poäng i den fjärde matchen för säsongen. Uppdaterad.

Bild från tidigare match. Foto: Hedin Väisänen

− Matchen mot Bankeryd var en match som vi egentligen skulle ha vunnit, men för att vinna måste man göra jobbet, vilket vi inte gör, säger tränaren Senad Zulovic.

− Bankeryd var ett tufft lag att möta. De var kompakta och gjorde det svårt för oss under matchen och så är det i fotbollen. Vi spelade även två man mer i 10 minuter, eftersom Bankeryd fick två utvisningar och trots två man mer för våran del, kunde vi inte hantera det. Med andra ord hade jag förväntat mig mer, för det kändes lite som om vi var ”kvar” på bussen.

Målet för Bredaryd gjordes av Zoran Sredojevic i den 34:e matchminuten.

− Dock gör våra mittbackar Alfons Andersson och Ivan Lacusta, ändå en ganska bra match, men utöver dem så var vi för fega.

− Vi får ta lärdomar och försöka ha mer vilja och motivation inför de kommande matcherna, för ingen match är lätt och man måste ta sina löpningar och kämpa för att vinna. Men jag litar på de här killarna och vet att dem kan, avslutar Zulovic.

Nästa match spelas mot nuvarande tabellettan Smålandsstenar på fredag.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Bors SK misslyckas att hålla ledningen
LÄS MER:  Värnamo Södra tog revansch från premiären
LÄS MER:  Tufft motstånd väntar i Smålandscupen

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *