Bredaryd Lanna föll med 3–4

Fotboll Bredaryd Lanna IK inledde fotbollstrean med två segrar men det blev inte tre raka.

Laholm besegrade BLIK med 4–3 (3–2).

– En jämn match där Laholm var lite bättre i första halvlek och vi i den andra, säger BLIK-tränaren Patrik Magnusson.

Han tycker att spelarna var för bekväma i första halvlek och det straffade sig med hela tre baklängesmål. Det började annats bra sedan Oscar Johansson efter hörna gjort 1–0. Då hade det bara spelats sex minuter.

Nästan direkt efter avspark kom kvitteringen.
– Vi stod och sov då, noterar Patrik.

2–1 till Laholm kom efter en kvart. Efter 35 minuter kvitterade Ellis Culum men fem minuter senare återtog Laholm ledningen.

3–3 kom efter 57 minuter genom Bujar ”Bujje” Ferizi, en av fler duktiga tidigare IFK Värnamospelare i BLIK.
Det såg de ljust ut då men i stället för ledningsmål kom ett bakåt. Det var sju minuter efter kvitteringen och det var efter hörna.

BLIK lyfte upp spelet och hade ett friläge och ett part bra chanser men hade svårt tt nå de riktigt heta avsluten.

Ekber Sjerotanovic och Gustav Friberg får plus hos BLIK.

Som nykomling har BLIK sex poäng på tre matcher och det får betecknas som godkänt.

Nästa match är på lördag hemma mot Askim och Patrik Magnusson lovar nya tag och sammantaget hoppas han på en bättre insats.