Fotboll

Brasilianare klar för IFK

Fotboll 27-årige brasilianaren Evaldo Netinho är klar för IFK Värnamo. Netinho kommer senast från Gremio Esportivo Brasil. Han är en spelare som kan användas både som ytterback och på mittfältet. Kontraktet är skrivet till och med 2023.

Enes Ahmetovic, sportchef:
– Netinho lyckades på kort tid att charma publiken på Finnvedsvallen senast han var i klubben. Det är en skicklig spelare som dessutom känner till klubben och staden väl. Jag är helt övertygad om att Netinho kommer vara ett uppskattat tillskott och en bidragande faktor till att vi lyckas med våra sportsliga mål. Det är glädjande att kunna välkomna honom till Värnamo.

Evaldo Netinho:
– Jag är väldigt glad över att vara tillbaka! Jag ser fram emot att spela i allsvenskan. Jag är glad att se klubben i denna nya stora utmaning och jag är här för att hjälpa och ge allt. Jag känner redan till klubben och mentaliteten sedan 2018, jag känner mig som hemma här. Jag ser verkligen fram emot att jobba med Jonas och Kim. Jag har hört mycket bra saker om dem och jag tror att vi kan uppnå något fantastiskt.

Evaldo Netinho. Arkivbild. Foto: Hedin Väisänen

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *