Fotboll

Bildextra: Bråk vid fotbollsmatch

Fotboll I samband med fotbollsmatchen mellan IFK Värnamo och Jönköpings södra uppstod det i halvtidsvilan bråk mellan två supportergrupper. Polisen anlände och då hade det redan lugnat ned sig, bland annat tack vare att en spelare i J-Södra försökte lugna ned sina supportrar. Polisen ingrep även mot supportrar om fyrade av smällare.

En supporter hålls undan av andra supportrar från J-Södra  [1/7]

Spelaren Junes Barny i J-Södra försökt lugna ned supportrarna  [2/7]

Junes Barny gjorde en fin insats när han lugnade ned bortasupportrarna  [3/7]

Polisen ingrep mot hemmasupportrar som hade smällae med sig  [4/7]

Smällare med rökutveckling  [5/7]

Polis på plats  [6/7]

Supportrar från J-Södra  [7/7]

Det var inga vakter vid matchen men polis tillkallades och minst sex poliser anlände. Dessbättre blev det aldrig något större bråk och det kan noteras att en del supportrar var ganska överförfriskade. Det var vid den enda kiosken som det blev bråk mellan kanske 5–6 supportrar.

Polisen fick ingripa mot hemmasupportrar som hade med sig smällare. Det inte bara small utan var också kraftig rök.  Sker sådant vid en seriematch riskerar hemmalaget att få dryga böter.

Taggar

Dela


7 reaktioner på Bildextra: Bråk vid fotbollsmatch

I år får ni fina besök av Gnagare, Järnkaminerna någon buss från Skåne någon från Göteborg och vad jag har hört så gillar de att komma ut på landet.
Så den över förfriskande pingströrelsen från Jönköping som var på besök i Värnamo under lördagen kommer att glömmas bort snart.
Lycka till i allsvenskan.

Tyvärr är inte IFK oskyldig i eländet. Om man inte styr upp detta i tid så kommer det att bli väldigt mycket problem vid matcherna. I min värld är en supporter den som älskar sitt eget lag och hejar fram det till segrar. Att hata motståndare är aldrig produktivt. Utan motståndare blir det ingen match.

Mer lär det väl bli av detta framöver.
Var finns det sportliga inom fotboll?
Ställer bara till en massa tråkigheter. Och detta ska kommunen använda skattepengar till? Satsa hellre på simhall! Där slåss man sällan…

Det är bara början men det är väl bra att börja träna på hur vi ska slippa dessa ointresserade av fotboll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *