Bråk med domaren när KSK vann

Fotboll Swebih från Hillerstorp bjöd Klevshults SK på en dålig fotbollsplan plus att hemmaspelare kom i handgemäng med domarna.

Spelmässigt var det KSK som dominerade och kunde notera hela 5–0 (1–0).
– Tråkigt med en sådan plan som förstör alla möjligheter till spel. Den är nästan som en åker. Samtidigt också tråkigt att det blev bråk med domarna, säger KSK-tränaren Anders Forsman.
Swebih fick en spelare utvisad vid bråket och senare i denna andra halvlek ytterligare en utvisning.

18 minuter in på matchen fick Klevshult en straffspark och den förvaltade Oscar Persson till ett ledningsmål.
I minut 57 gjorde Simon Henrysson 2–0 och efter 70 ökade han på till 3–0. Simon heter tidigare Olsson och är nu tillbaka i fotbollen.
4–0 kom i minut 73 genom Patrik Larsson och 5– efter 80 genom Majid Shafi Hassan.

Tränaren är mycket nöjd med den andra halvleken då man kontrollerade det mesta på plan. Extra plus till Vito Lukic, Josip Tomic och Simon Henrysson.

Efter tio inledande förluster har KSK på de fyra följande matcherna vunnit två och spelat de andra två oavgjort.

Klevshult lämnade nu över jumboplatsen till just Swebih.