Bra genrep av Kärda IF

Fotboll Kärda IF svarade för ett bra genrep inför fotbollsfemman när man spelade 1–1 mot Kulltorp.

Arkivbild

Matchen i Gnosjö blev jämn men för Kärda lite tuff då man fick en spelare utvisad redan efter fem minuter.
Kulltorp tog ledningen på straffspark men i slutet av första halvlek kvitterade Jakob Björk till 1–1.

– En bra genomkörare för oss och vi stod upp bra mot ett lag från fyran, säger Kärdaledaren Kjell Eriksson.

Med en man mindre kämpade Kärda frenetiskt och stort beröm till alla killarna. Oskar Törefors var kanske bäst på plan, han sprang och sprang och gjorde det mesta rätt. Theo Tomson i målet svarade för ett par riktigt svettiga räddningar och Andreas Finnander i mittförsvar var suverän.