Fotboll

Bottennapp för Hånger

Fotboll Trots att Hånger lyckades göra fyra mål så släppte de in trippelt så många och den målrika matchen slutade i en ny förlust för Hånger med 4–12, (2–5) mot Anderstorp.

Bild från försäsongen. Foto: Tero och Anette Hedin Väisänen

Redan efter fyra minuter gjorde Anderstorp mål men fem minuter senare så hade Hånger både kvitterat och tagit ledningen i matchen.

– Första 25 minuterna spelar vi helt jämnt med Anderstorp och det står 2–2 rätt länge, säger tränaren Mattias Svensson.

Sedan efter dryga halvtimmen spelad så fick David Issal i Hånger två gula kort inom loppet av en minut och fkck därmed automatiskt ett rött kort vilket försvårade det för Hånger. Trots en man mindre på plan så släppte de dock bara in ett mål till innan pausen men i andra halvlek så fick de problem och målen dundrade in i baken.

– Vi gick ner och spelade defensivt men orkade bara hålla ihop det i 17 minuter i andra halvlek sedan kunde Anderstorp göra mål på alla chanser de fick i princip. Matchen föll oss ur händerna och jag tycker att vi ändå borde kunnat hålla ner siffrorna för så pass bra lag är vi.

Trots förlusten så vill Svensson lyfta fram Lukas Issal som ”var bäst på hela planen idag”.

– Det var trots allt fint väder, en fin gräsplan, fina förutsättningar inför match men sedan en otroligt tung förlust som blev onödigt stor, summerar Svensson.

Nästa match spelas mot serieledande Makedoniska Föreningen Gislaved på torsdag om en vecka.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


2 reaktioner på Bottennapp för Hånger

Vilken kommande match i år, i denna serie och över, slår det målrekordet? 16 mål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *