Bors SK/RGoIF vann med 3–1

Fotboll Bors SK/Rydaholms GoIF vann i kväll sin match mot Ryssby. Man åkte till bortamatchen med vinst i sikte, och vinst blev det. Slutresultatet skrevs till 3–1 (1–0) för Bor/Rydaholm.

Damerna började inte matchen bra och man var inte helt felfria genom matchen men man stod ändå för en stabil insats och en komfortabel vinst.

Efter en lite sämre inledning tar damerna tag i taktpinnen i slutet på första halvlek och lyckas även göra ett mål vilket står sig in till paus.

In i andra halvlek får sedan Ryssby in en kvittering till 1–1. Det var det enda målet som Ryssby lyckades göra under kvällen. Resterande mål i matchen stod Bors/RGoIF för där man gjorde två mål till antalet och lyckades hålla ut hela vägen till slutsignalen.

– Vi är kanske inte 100 procent idag men vi gör ändå en stabil insats och vi är nöjda med att ta med oss den här trepoängaren hem, säger tränare Senudin Sumic.

Målskyttarna för dagen var Viktoria Ögren x2 och Hanna Berggren.

Tränaren passar även på att ge extra beröm till Ebba Andersson och Emmy Lilja.