Fotboll

Bor var chanslösa mot Värnamo Södras ungdomslag

Bor var chanslösa mot Värnamo Södras ungdomslag

Fotboll Bors SK spelade en träningsmatch mot Värnamo Södras ungdomslag. Det var en tung match med storförlust 0 – 6.     2.Vad kunde ni göra bättre idag? Vi slavade lite med passningsspelet, men matchen var helt okej. Alla kämpade genom hela matchen och försökte hela tiden. Det gick inte göra så mycket bättre och man får vara nöjd, säger tränaren.   Hur tänker ni inför nästa match? Många har fått spela denna match idag. Om man spelar flera matcher blir man bättre och bättre. Det är viktigt att anpassa sig och kämpa hårt.

Hur känns det efter förlusten?
– Det var en träningsmatch och det var helt okej att förlora. Det var ett ungt lag med många unga spelare födda 06/07. Alla fick spela och 19 killar fick mycket speltid, säger Mattias Svensson Bors SK huvudtränare.
Enligt tränaren Mattias Svensson var Värnamo Södra ett starkt lag med flera spelare från A-laget.

Vad kunde ni göra bättre idag?
– Vi slarvade lite med passningsspelet, men matchen var helt okej. Alla kämpade genom hela matchen och försökte hela tiden. Det gick inte göra så mycket bättre och man får vara nöjd, säger tränaren.

Hur tänker ni inför nästa match?
– Många har fått spela denna match idag. Om man spelar flera matcher blir man bättre och bättre. Det är viktigt att anpassa sig och kämpa hårt.

Tina Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *