Bors SK faller mot tufft motstånd

Fotboll Tufft motstånd och tre mål i nätet mot Bors SK när de mötte Vrigstads IF. Resultatet blev en 0−3-förlust för Bors SK. Uppdaterad.

Genrebild: Henrik Skoglund

− Såklart är det tråkigt med en förlust. Men i det stora hela, så tycker jag att det var en jämn match, säger tränaren Senudin Sumic.

− Vi gör en bra första halvlek, där vi håller samma nivå som motståndet. Däremot får de en 10-15 minuters period i andra halvlek, där de trycker ner oss och är mer aggressiva. De får även en frispark, vilket resulterar i ett mål och efter det så gör de ytterligare två mål på 6 minuter och det är då vi faller totalt.

− Det var ganska många som var borta på grund av sjukdomar eller för att de är bortresta, så med tanke på truppen, gör vi ändå en ganska bra match. Med andra ord är jag nöjd med lagets presentation och alla förtjänar en klapp på axeln idag.

− Nu ska vi inför kommande matcher, försöka komma närmare målet och även göra några mål, avslutar Sumic.

Nästa match spelas mot Värnamo Södra på söndag.