Fotboll

Bors herrar föll snopet

Fotboll Bor inledde med tre raka mål i första halvlek men Hillerstorp hann både kvittera och ta ledningen innan matchen var slut så att Bor föll med 3–4 (3–2).

Arkivbild.

– Det blir att rannsaka sig själva för att leda med 3–0 och sedan gå härifrån utan poäng är inte tillräckligt, säger tränaren Senudin Sumic besviket.

– Till en början så är vi det bättre laget och skapar mer målchanser än vad dem gör och tar dessutom ledningen med 3–0. Sedan känns det som om vi slår av helt och tror att matchen är avgjord så när de reducerar genom två långbollar som deras snabba anfallare skjuter in så blir det som en käftsmäll.

Bors mål gjordes genom Hugo Martinsson, Nils Hansson och William Björk.

– I andra halvlek så startar vi helt okej igen och har bollinnehavet men vi visste ju att de skulle slå långbollar. Det var precis vad de gjorde och i en situation kommer vår målvakt ut och rensar men då får de en pangträff från halvplan som seglar in lite snyggt och kanske med lite tur. Efter det så har vi stolpskott, ribbskott, skott över mål, skott på målvakt och massvis med anfall men kan helt enkelt inte göra fler mål.

– Det känns besviket att vi inte klarar av det simpla spel som Hillerstorp spelar när de skickar långbollar i 90 minuter. Det blir att rannsaka oss själva, avslutar Sumic.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Bors herrar föll med uddamålet
LÄS MER:  Nio mål när Bor mötte Hånger
LÄS MER:  Slutmålet avgjorde för Bors SK

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *