Bors damer nära tre poäng som blev noll

Fotboll Bors SK hade ett friläge att göra 2–1 mot Ingelstad fem minuter före matchslut men efter miss kontrade Ingelstad till ett segermål i minuten efter.

Bors SK i spel. Arkivbild

Matchen slutade därmed 1–2 (0–1).

– Riktigt surt, noterade BSK-tränaren Christer Svensson strax efter matchens slut.
Nu bytte lagen plats i tabellen. I stället för fyra poäng före vid seger är Bor nu två poäng efter Ingelstad. Bor ligger nu näst sist och på en nedflyttningsplats i damtvåan.

Matchen som sådan var jämn. Ingelstad visade upp ett fysiskt spel och var starka i kontringarna.

Christer Svensson tycker ändå att man borde ha räddat minst en poäng. Man var ju också så nära seger.

Gästerna tog ledningen i första halvlek men bara fem minuter in på den andra kvitterade Victoria Ögren.

Extra plus i Bor till Ida Blomqvist.

– Nu blir det till att kriga, säger tränaren.
Bor behöver helst poäng i nästa match borta mot Vetlanda. På papperet ska Bor ha goda chanser men Vetlanda har en mycket bra anfallare i form av skytteligaledaren Elma Smajic som man måste få stopp på.