Bors damer föll på straffmål

Fotboll – Surt, säger Bors damtränare Christer Svensson efter en ny förlust och en knapp sådan.

Hemmalaget Ingelstad vann med 2–1 (1-1) sedan man avgjort på en minst sagt tveksamt dömd straff i minut 53.

I första halvlek hade Bor annars tagit ledningen genom Tova Svensson innan hemmalaget kvitterade strax före pausvilan.

– Vi har inte turen med oss, säger BSK-tränaren som tycker att tjejerna var värda 2–2.
Det var även ytterst nära att Sara Ögren kvitterat när hon hade ett friläge.

Anfallsmässigt stämmer det inte riktigt för Bor. Det går lite snabbare i tvåan än i trean men förhoppningsvis får man fart på även detta spel.
Försvarsmässigt var det däremot mycket bra. Hela backlinjen får extra beröm: Matilda Nilsgren, Klara Sandahl, Elina Jonsson och Moa Svensson.

På lördag tar Bor emot Vetlanda och det är kanske dags för första segern för laget.