Fotboll

Bor vinner i sista fem minuterna

Fotboll Bor lyckades kvittera i 86:e minuten mot Forsheda som ligger placeringen ovanför i tabellen och tar sedan även ledningen precis innan domaren blåser av och matchen slutar därmed i vinst med 2-1. Uppdaterad.

  [1/22]

  [2/22]

  [3/22]

  [4/22]

  [5/22]

  [6/22]

  [7/22]

  [8/22]

  [9/22]

  [10/22]

  [11/22]

  [12/22]

  [13/22]

  [14/22]

  [15/22]

  [16/22]

  [17/22]

  [18/22]

  [19/22]

  [20/22]

  [21/22]

  [22/22]

– Det är ingen bra fotbollsmatch speciellt i första halvlek där det är väldigt lågt tempo från båda lagen, säger Bors tränare Mattias Svensson.

– I andra halvlek är vi det bättre laget och får även in två bollar sent i matchen som gör att vi vinner. Jag tyckte på förhand vi skulle vunnit vilket vi även gör sen tillslut och det tror jag killarna också antog så det var därför vi inte riktigt är där och har svårt att bygga upp tempo själva.

Målen gjordes av Elton Johansson och Oliver Arthursson.

– Som sagt gör vi det lite bättre i andra halvlek och börjar vinna dueller och komma till avslut men vi slarvar samtidigt bort riktigt fina chanser och hade kunnat vinna med mer.

Svensson vill lyfta fram hela laget som ändå krigar på även om inte spelet funkade som det skulle.

– Det var en rolig match med mycket folk och försäljning av hamburgare men framförallt en skön vinst och tre goa poäng, avslutar Svensson.

Nästa match spelas mot Lidhult på söndag om en vecka.


– Vi har kontroll så länge vi orkar och jag var aldrig nervös eller orolig men sedan tröttnar vi lite på slutet och orkar inte hålla ihop lagdelarna och då förlorar vi, ,säger Forshedas tränare Markus Eng.

– Vi är egentligen det bättre laget i 85 minuter men eftersom vi knappt har några spelare på grund av sjukdomar och endast en avbytare så förstår jag att det blir såhär men vi borde ha vunnit även om det är kul att Bor får vinna någon gång också.

Målet gjordes i trettionde minuten av Jani Hakala.

– Alla gör en jättebra laginsats med tanke på förutsättningarna och att det precis innan matchen kom in massa återbud av spelare som hade blivit sjuka.

– Nu är det två matcher kvar och det ska sluta i två vinster så nu är det bara att ta nya tag, avslutar Markus Eng.

Nästa match spelas mot Skeppshult likaså på söndag om en vecka.


Foto : Hedin Väisänen.

Text: Linn Törnberg

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *