Bor riktigt illa ute

Fotboll Med tennissiffrorna 4–6 (1–0) förlorade den av karaktären jumbofinal mot Norrahammars GIS på Hammarvallen. Bor ledde med 4–3 . Men på bara sex minuter minuter hade Norrahammar vänt till 6–4.

Det var trevande fotboll den första halvleken där Bor gjorde enda målet. Efter paus blev det rena målexplosionen med elva mål. Bor åkte genom förlusten ner till sista plats i serien med sina enbart fyra hopskrapade poäng.

Inställningen var för dålig liksom viljan i Bor och att släppa in sex på en halvlek duger inte i en sexpoängsmatch. Noterbart är att Dennis Andersson hoppat med i leken. Utan ens att ha tränat gjorde han två mål varav det ena mycket vackert.

Trots att laget tog ledningen i 82:a minuten med 4–3 tillät man hemmaspelarna därefter göra tre mål på sex minuter. Därför är laget nu i en minst sagt prekär situation

– Kändes som att vi inte riktigt var med. Vi borde ha presterat mycket bättre, säger tränaren Andreas Karlsson.

Bor har två derbymatcher kvar på programmet. Dardania hemma och Rydaholm borta.

–Två tuffa matcher som vi behöver vinna. Det ser inte särskilt ljust ut, medger Andreas.

Förutom nämnda Dennis Andersson ska Oskar Törefors, Isak Nilsson och Carl Lundqvist nämnas som lagets bästa spelare.

Målen gjordes av Dennis Andersson två samt ett av Robert Nilsson medan hemmalaget bidrog med ett självmål.