Fotboll

Bor nedflyttat till sexan

Fotboll Det blir ingen fortsättning i division fem för Bor. Efter att ha förlorat hemma mot Dardania står det klart att laget blir sist i division fem västra och flyttas ner till sexan.

Hemmamatchen på Rastavallen i Bor mot Dardania från Värnamo slutade 1-4 till det gästande laget. Bor gjorde ingen bra insats. Dardania ledde med tre mål redan efter 20 minuter. Bor reducerade på straff, men i slutet av matchen gjorde Dardania ytterligare ett mål och fastställde slutresultatet till 1-4.

– Vi kunde gjort fler mål, så vi vann rättvist. Nu är vi klara för spel i femman nästa säsong, det var vårt mål, så vi är nöjda, säger dardaniatränaren Bujar Ferizi, som själv stod för tre av målen, alltså ett hat-trick. Värnamolagets fjärde mål gjordes av Andi Rama.

Bor har inte gjort någon bra säsong utan har bara skrapat ihop fyra poäng på de tio matcher laget spelat. Säsongens enda seger togs i mitten av augusti då det blev en trepoängare mot Norrahammars IK med 3-0. En seriematch återstår visserligen nästa helg, men den är betydelselös då Bor inte kan nå upp till vare sig NGIS eller Bodafors som båda har åtta poäng.
Det blir för det forna storlaget att ännu en gång börja om i lägsta serien.
Ansvarig ledare i Bor har ej gått att nå.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *