Fotboll

Bor körde över Nissafors

Fotboll Bor vann med hela 13–1, (6–1) mot Nissafors.

Arkivbild.

Redan i femte minuten skjuter Hugo Martinsson in Bors första mål på en straff. De utökade sedan till 3–0 innan det hade gått 30 minuter av matchen och även om Nissafors reducerade strax efter så påverkade inte det Bor någonting som fortsatte med sin målproduktion.

– Det är lätt att underskatta motståndarna om man ligger högre än dem i serien men alla grabbarna skötte sig exemplariskt idag, säger tränaren Senudin Sumic.

Resterande mål gjordes av Alfred Svensson (3), Denis Maracic (2), Mejton Fazlija, Oliver Arthursson, Hugo Martinsson, Isak Nilsson, Muzzamel Abdalla Hassan Mohieldin, Danijel Marin (2) och Hazem Alshamas.

– Man ser att vi presterar både på resultatet och i målskyttet. Det är svårt att lyfta fram någon när man gör det så bra som lag men om man ändå ska hitta tre stycken så är det Alfred Svensson, Oliver Arthursson och Hazem Alshamas.

Bor gjorde tidiga byten och luftade samtliga spelare.

– Det är kul att se att grabbarna som kommer in gör det lika bra som de som spelade och fortsätter att göra mål. Vi bytte ju alla och gjorde även målvaktsbyte, avslutar Sumic.

 

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Uddamålsförlust för Forsheda
LÄS MER:  Hånger föll på bolltapp
LÄS MER:  Nytt tungt nederlag för Horda

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *