Fotboll

Bor fortsätter segertåget – storseger mot Grimslöv

Fotboll Det var inget snack. Bors SK tog sin sjätte raka seger, totalt nio vinster, när man enkelt besegrade IFK Grimslöv, 6–1 (2–0), på hemmaplan under onsdagskvällen.

Foto: Hedin Väisänen/Arkivbild

Just nu finns det inget som stoppar Bors framfart i serien. När man klev ut på sin hemmaplan hade man fem raka segrar och dessutom obesegrade. Det skulle bli ny segersång i omklädningsrummet efter en 6–1 seger mot Grimslöv, där man hade ledningen med 2–0 efter första 45 minuterna.
– Än så länge går det bra men inget är färdig ännu, säger Senudin Sumic efter nionde segern för säsongen.

Vad är det som gör att ni vinner idag?
– Bredden på truppen idag. Det var första gången vi hade alla spelare med. Sedan spelade vi bra och och ger dem inte möjligheter att spela sitt spel överhuvudtaget. I andra växlar vi upp och då utökar vi ledningen, säger Sumic som hyllar sin anfallare Agnes Johansson.

–Hon var rena mardrömmen för deras försvarspelare idag. En grym insats av henne. Men även övriga ska ha en rejäl klapp på axeln för mycket väl utfört arbete ute på planen.

Nu väntar en vecka matchledigt innan man möter Moheda, jumbolaget, på bortaplan.
– Nu njuter vi av segern för att sedan ta tag i de små detaljer som vi behöver förbättra till kommande match, avslutar Sumic.

Text: Kenneth Andersson
Foto: Hedin Väisänen/Arkivbild

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *